Sony lansează noul Xperia L4 în segmentul entry și aduce experiența 21:9 într-un design compact.

 

Astăzi, 20 februarie 2020, Sony a anunțat apariția pe piață a noului Xperia L4, un model de smartphone dedicat divertismentului.

 

Curioși să vedeți ce aduce Sony nou la acest telefon?

  • Display compact de 6.2”, cu format 21:9, pentru o experiență de 
  • browsing îmbunătățită, productivitate și multi-tasking
  • Sistem foto cu 3 camere și efect bokeh pentru exprimare creativă
  • Baterie generoasă de 3580mAh, cu suport fast charging

 

Noul Sony Xperia L4 1

Ce îmbunătățiri de ecran va avea seria L? 

Nou în seria L de la Sony, modelul L4 are un display de 6.2” și un raport de aspect 21:9, reunite într-o structură compactă care face telefonul să se potrivească perfect în mâna utilizatorului. Formatul 21:9 permite vizualizarea simultană a mai multor tipuri de conținut și o navigare mai fluidă, iar datorită Sony UI pentru redarea de conținut distinct în mai multe ferestre, utilizatorii pot rula două aplicații în același timp, la o dimensiune optimă. De asemenea, funcția Side sense vine în completarea acestor caracteristici și oferă acces rapid și ușor la aplicațiile favorite ale utilizatorului.

 

Oare face fotografii mai bune?

Sony pune seria L în temă cu noile tehnologii folosite. Xperia L4 este primul produs Sony din seria L dotat cu un sistem foto cu trei camere, având un senzor principal de 13MP, unul ultra-wide de 5MP și o cameră de adâncime de 2MP, în așa fel încât utilizatorii se pot lăsa conduși de creativitate și pot capta fotografii artistice de înaltă calitate, cu un efect bokeh.

Pentru obținerea unei imagini complete se poate comuta între cele două moduri, wide și ultra-wide, având astfel posibilitatea unei imortalizări perfecte, atât pentru peisaje surprinzătoare, cât și pentru portrete naturale.

Posibilitățile de creație oferite de sistemul foto sunt amplificate de display-ul cu un format 21:9, care permite realizarea de clipuri video și imagini cu acest format, pentru un plus de dramatism.

Datorită funcției Adaptive Charging, Xperia L4 monitorizează încărcarea telefonului, asigurându-se că bateria nu este supraîncărcată și că își păstrează durabilitatea și calitatea pentru mai mult timp. 

 

Când va fi disponibil? 

Xperia L4 va fi disponibil în două variante de culoare și va putea fi achiziționat începând din primăvara acestui an.

Good job, Sony!